ECHIPA ADKAT ATV

ADKAT ATV

Cine suntem noi?

Suntem o gașcă de oameni care împărtășesc aceleași seturi de valori.  Dorința de explorare, spiritul aventurier și înclinația spre natură fac parte  din procesul care a dus la realizarea acestui vis: ADKAT ATV.

Ce facem?

Oferim tururi ghidate cu ATV-uri în zonele de deal și de munte ale județului Vâlcea pentru a putea fi cu toții spectatori la momentele fabuloase ale naturii în fiecare moment al zilei. Traseele sunt realizate în funcție de dificultate pentru a avea parte de experiențe vaste în cadrul călătoriei ADKAT. De asemenea, putem configura trasee personalizate.Vă oferim instruire înainte de fiecare traseu, cască de protecție și mănuși. Pentru a imortaliza momentele inedite, șoferul va avea atașată o cameră Go Pro 4k.

De ce să alegi o experiență cu ATV-ul?

ATV-ul îți oferă posibilitatea de a ajunge în locuri în care nu vei putea ajunge niciodată cu mașina. Îți oferă senzația de libertate, de care ai nevoie pentru a te deconecta după o zi plină de muncă sau pentru un moment de maximă bucurie împreună cu prietenii ori familia. În plus, chiar dacă ești începător, vei avea parte de clipe deosebite, deoarece vehiculul este foarte ușor de condus și trece cu brio chiar și de cele mai exigente cerințe la care poate fi supus în natură. Mai mult decât atât, siguranța clienților noștri reprezintă o prioritate pentru noi. Astfel, dacă vă simțiți în siguranță, distracția este în toi.

Cu spirit de aventură, Echipa ADKAT ATV

misiune

Prioritățile noastre sunt siguranța clienților și asigurarea unor expediții inedite parcurse cu ATV-urile. 

valori

spirit de Aventură

Dorință de explorare

K

liber-Arbitru

Tact